Vi kører en masse tests og vi har omkring hundrede sites vi tester som gale på. Det er vi nødt til hvis vi skal vide hvordan Google virker.

Her har vi en test på hvad der sker med din hjemmeside hvis du IKKE kører HTTPS. Dvs. med forøget sikkerhed og kryptering fra start til slut.

99% af al trafik på siden kommer fra Google. Dvs. det er organisk trafik.

Trafik før Google begyndte at kræve HTTPS = ca. 10 pr. dag

I perioden 2 maj 2019 til 14 maj 2020 blev siden straffet. Der var NUL organisk trafik fra Google, 8 direkte besøg, 2 referral besøg på et helt år.

Traffik efter implementering af HTTPS = 8 pr. dag de første par måneder men steg hurtigt til 10 besøgende pr. dag som før Google krævede HTTPS.

Fra 6. maj 2019 hvor Google indførte straf for ikke at bruge HTTPS og til 1. maj 2020 hvor siden begyndte at køre HTTPS, var der 9 besøgende!

Brug https så Google belønner din side

Brug ALTID HTTPS/SSL så bliver Google glad og sender flere kunder til din side

Så hvis du undrer dig over hvor din trafik bliver af og du IKKE har installeret HTTPS på din hjemmeside, så har du en forklaring her.

By David Fonsbo

Übernörd og Digital Dictator.

Har arbejdet i IT branchen siden hulkortene. Fikser din hjemmeside så den faktisk kan findes i Google. Jeg laver også musik og skriver bøger. Mest om Mænd, men også romaner. Google’s AI er en moddet version af min hjerne.

0 Comments

AAA

0 Comments

BBB

0 Comments