Først skal du logge ind på din hjemmeside. Det gør du sådan:

Du åbner en browser og skriver dit hjemmesidenavn efterfulgt af /wp-admin. Se den grønne pil:

Hvordan logger jeg ind på WordPress

 

 

Dernæst skriver du dit brugernavn og din adgangskode ind her hvor de to grønne pile peger og klikker på den blå knap hvor der står Login:

Log ind på WordPress

 

Derefter klikker du på Kontrolpanel:

 

Så klikker du på Opdater venlist nu:

Opdater WordPress

 

Så skulle du gerne få en skærm der ligner denne:

Her er det vigtigt at du klikker på de to links ved de grønne pile. De fortæller dig hvordan du kan tage backup af din database INDEN du opdaterer WordPress.

 

Når du har lavet en backup af databasen fortsætter du her. Klik på Opdater og følg vejledningen:

Opdater WordPress

 

Derefter skal du muligvis opdatere plugins. Du klikker igen på KontrolPanel (som på det 3. billede ovenover), og derefter på Opdateringer:

Opdater WordPress Plugins

 

Så kan du nu se om der er plugins der skal opdateres. Her er en liste med plugins der trænger til opdatering. Tryk på Vælg Alle (den grønne pil) og derefter Opdater Plugins (den blå pil). Det kan tage lidt tid:

Opdater WordPress Plugins Detail

 

Mange plugins kan nu opdatere sig selv automatisk hvis du aktiverer den funktion. Det kan du gøre ved at klikke på Aktiver autoopdateringer. Se ved den grønne pil:

 

Herefter skal du muligvis opdatere Temaer. Du klikker igen på KontrolPanel (to billeder op), og derefter på Opdateringer. Så får du dette billede hvor du først trykker på Vælg alla (Grøn pil) og derefter på Opdater temaer (blå pil):

Opdater WordPress Temaer

WordPress plugins har ret ofte

 

 

By David Fonsbo

Übernörd og Digital Dictator.

Har arbejdet i IT branchen siden hulkortene. Fikser din hjemmeside så den faktisk kan findes i Google. Jeg laver også musik og skriver bøger. Mest om Mænd, men også romaner. Google’s AI er en moddet version af min hjerne.

0 Comments

AAA

0 Comments

BBB

0 Comments